Unazad tjedan dana vlasnik Soundcore Liberty 3 Pro.
Kratak osvrt, zvuk je jako, jako dobar, niski idu stvarno nisko dok su visoki tonovi cisti, eventualno malo, ali stvarno malo fali srednjih, no preko EQa u appu se sve sredi po guštu.
ANC je odlican, next level, PC sa 6 fanova pored glave ne cujem, a RomerG switcheve na kojima tipkam jedva. Transparency mod bi mozda mogao biti nesto bolji iako je isto jako dobar, nekako mi se na Galaxy Buds Pro vise svidio koje eno leže u ladici jer su ih dizajnirali trollovi pa mi ne pasu u uho.
Kad sam vec kod udobnosti, udobne su, fakat, nisam ih stigao do sada duze od 2 sata u komadu nositi i nikakav problem. I bas sam evo danas bio voziti bicikl s njima, pa sto se tice Wind Reduction funkcije, radi, stvarno radi. Nisam doduse isprobao ANC i WR zajedno.
Bio sam u Transparency modu i vjetar sumi kao lud, sa Wind Reduction nakon cca 5 sekundi, valjda kad skuzi sta je od svih zvukova vjetar, ga poprilicno utisa. Znaci ne laganica bicikliranje nego sat vremena sa 28kmh prosjekom, znaci bilo je vjetra
Muti point spajanje funkcionira super, trenutno sam spojen na PC i mob, wireless punjenje casea, ma sve u svemu ja sam jako zadovoljan.
Normalno su oko 160Eur, ja ih ubo na nekom popustu za 120, tko njih zeli probati ima moju toplu preporuku, stvarno Soundocre zna sta radi.