View Single Post
Staro 14.04.2022., 10:29   #12999
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
evo ja prelazim sa tcom optike na a1 mozaik ponuda je 286kn + 2 x mobitel 60kn svaki (90kn paket -20kn na mozaik -10kn pomotivni popust),
u toj cijeni je tel 1gb internet +tv, plus hbo i filmski paket, (hbo je ko gratis), fritzbox 6660 + 2 recivera i sve to osim mobova i drugog recivera prvih 6 mjeseci za 1kn,
izlaznu naknadu od 670kn t-comu preuzima a1 na način ja platim t-comu račun pošaljem uplatu a1 oni mi pošalju konzum karticu u vrijednosti izlazne naknade zaokruženu na 50kn od uplačenog,
sve zajedno 100-tinjak kn manje nego kod t-coma mjesečno, s čime sam zadovoljan,
a sad ono loše u orginalnoj ponudi je bila cam kartica + reciver cam kartica je nekontabilna sa philips televizorima i kako kaže sa dosta samsungovih (error 17),
i prvi izlazak tehničara je prošao tako da su ju gurnuli u televizor i rekli nepaše i otišli ko treba drugi nalog, koji da bi se izdao treba čekati dan - dva rekao dobro radi tcomov dan dva neće biti problem,
da bi mi jučer došao tehničar postavio sve i došao do zaključka da cam kartica ipak nije kontabilna i sad rekao mi je da prijavim kvar i da će mi zamjenit za reciver danas i to sve u dogovoru sa tehničkom podrškom 08001313 ,
da bi mi danas rekli da nemogu prijavit kvar jer uključenje je službeno 15.4.
znaći sutra i tek onda će izdat nalog za zamjenu kad će biti zamjena stoji u zvjezdama, mada imam internet telefon i 1 tv nisam unesen u sustav i ono što je trebalo trajati 5 minuta, da ode u auto po drugi reciver, trajat će 10 dana minimalno, s tehničke strane za sad nemam primjedbe brzina je 920/100 slika je bolja ne puno ali bolja nego na maxtv,
samo sustav im je za k...., pogotovo s toga jer znaju da ima problema sa cam modulima.

-

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 14.04.2022. u 11:21.
skalar je offline   Reply With Quote