Evo jedan tip kako doći do human supporta, prvo kako smo dosli do situacije da mi triba support:
Dakle tražio sam Dummy bateriju za svoj novi fotoaparat, LP-E8. Prosli fotoaparat je koristio LP-E12. Ja upisa LP-E8 dummy battery, i kupio prvi rezultat s reda, nisam puno gleda i provjerava koji sve brojevi pišu. Kad ono kuci dolazi nakon misec ipo LP-E12, ja gledam order, stvarno među brojevima je LP-E12 a ne LP-E8.
Udrem search, prvi rezultat LP-E12.
Otvorim novi private window i ukljucim VPN, prvi rezultat naravno LP-E8. Dakle Aliexpress misli da ja idalje imam LP-E12 i onda mi ide "pomoći" sa umjetnom "inteligencijom".
Moj grijeh moj grijeh, stvarno nisam gledao samo na brzinu računam ako sam napisa model dobar valjda ce i to bit i rezultat, a jos vizualno to sve isto izgleda.
I sad idem ja pitat support jel se mogu isključit ti searchevi, jer sam i prije primjetio da oni guraju iste proizvode koje si prije kupio i tesko je nac nesto sa searchom nego moras bas linkom. Support je ponovo umjetna "inteligencija" koja ništa ne kuži. I tu sam skužio napokon kako doć do pravog live human agenta.
TLDR;
Dakle tipkajte tipkajte malo bezveze nesto pitanja da EVA odgovara. I onda morate napisat "FUCK ALIEXPRESS" i instant se otvara chat sa humanom.