Ako je netko možda pročitao moje rantanje par postova iznad, da javim epilog iako vjerojatno neću otkriti ništa novo ali bar da netko ne izgubi vrijeme kao ja.
Danas je zvao njihov vatrogasac (poseban mobilni broj, nije u imeniku), naravno nakon isteka 3 mjeseca tako da me može dovesti pred gotov čin i otkantati, odnosno cijelo vrijeme su davali lažna obećanja da su zapisali, da će rješiti, da će se netko javiti ... a ustvari sve samo sa ciljem da prođe taj rok. Čak je pokušao negirati i da mi je u međuvremenu bio terenski agent iako sam mu naveo točno vrijeme a i agent je nešto od pitanja zapisao na tablet, pokazao mi otvoren "karton" o priključku sa svim podacima, pa neki trag sigurno postoji.
Da ne duljim, ne vjerujte agentima i razgovorima, samo pismeno jer iako se razgovori snimaju do snimke/transkripta se ne može doći (u jednom trenutku je rekao da snimke više nema a par minuta poslije mu se omaklo da ima ali mi je neće dati). Kad dođete do ovog nivoa da vas zove vatrogasac budite spremni da će lagati bez da trepne i koristiti svaku rupu u zakonu jer mu je to posao. Isto tako kad im izložite argumente na koje nemaju odgovor postat će bahati i pokušati skrenuti priču u smjeru "ionako nemate bolju alternativu". Nažalost, ukinuli su chat na korisničkim stranicama koji je u tom pogledu bio koristan jer se nakon završenog razgovora mogao dobiti transkript na mail, sad mi je jasno zašto ga više nema

.
Ako vam dođe terenski agent nešto nuditi, fotkajte ga, zapišite ime, dajte mu neki papir da potpiše ... zvuči smiješno ali inače će sve to negirati ako im ne ide u prilog. Očito se ne isplati dovesti ni novog korisnika, jer jedino što ćete dobiti je da vas prevare i vrijeđaju lažima.
Da ne ostane nedorečeno, usluga radi dobro ali to i nije problem već njihov odnos prema korisnicima.