Citiraj:
Autor cic
Malo sam se krivo izrazil, nije lik već vjerojatno “hostesa” iz Ridge Racer V, moja pretpostavka s obzirom da je dotična igra poprilično istaknuta na naslovnici
|
Evo poslao kolegi te 4 stranice. Naravno da su pri skeniranju konačno ispale hahahaha
Da, sjećam se te naslovnice, Ridge Racer je uvijek brijao na te "hostese", svaki nastavak je imao drugu, a sve CGI. To su se valjda dokazivali tko tad može izmodelirat realističnije.
Taj RR V mi je bio prva igra ikad koju sam probao na PS2, naravno ne doma, nego je u Centru Tkalča (koji je tih godina bio uberpopularan za razna događanja, tipa klinci su Pokemon karte razmjenjivali masovno svaki vikend)
bio nekakav event, neke subote negdje 2000. pa je bio i jedan ps2 u nekom stojećem prezentacijskom kabinet ormariću s tom igrom.
Igrao je cca. desetak minuta, možda je čak verzija nutra i bila neki demo s jednom il dvije staze samo i par autiju,
ugl. to mi je do danas i jedini doticaj bio s tom igrom, na kraju i nije dobila neke bajne ocjene, više je bila ko tech demo za grafiku, i kak će to sve skupa na ps2 u budućnosti izgledati.
Ofc sve to tad mi je bilo wooooow u odnosu na ps1.