Citiraj:
Autor johnsmith
https://github.com/ngarafol/huawei-sms
work in progress, koristio na huawei b818 i a1, ali treba još testera. Zamišljeno za rutere koji imaju api (huawei, zte se treba doraditi). Budući je python, jedan od primjera korištenja je raspberry pi (u teoriji bilo što dovoljno pametno da vrti python3) koji preko apija šalje sms.
|
Čini mi se prekomplicirano za mene ICT laika + gledam baš..., raspberry košta 1-2 THRK pa me i to demotivira;(...
Mislim da ću taj dio preskočit, barem sa ZTE router-om.
Jel znaš kojim slučajem jel na Mikrotik router-ima, pogotovo 4/5G modelima (Chateau) to ide išta jednostavnije, po mogućnosti preko user friendly userface-a (par klikova mišem + pokoje slovo za SMS) ili neke aplikacije koja bi se jednostavno instalirala, ili i na njima trebaju programi u istom/sličnom programskom jeziku + vanjski uređaj (raspberry ili sl.)?
Jel ima nekog tko zna slagat router-e da udružimo snage i napravimo bizmis - izmislimo i patentiramo 5G Android router i zaradimo pokoju milijardu od prodaje patenta, a usput sebi ostavimo prototipove i osiguramo si ono što nam treba

? Tim više što vidim da sve više spominju na router-ima i procesore/chipset-e (ak to uopće ima veze jedno s drugim i sve skupa zajedno

) i memorije i ventilatore i ne znam što sve ne + routeri sve više liče na kištre/desktop computere

...