Citiraj:
Autor Hamm
Poznajem ljude koji se kunu u opel tj. insigniju.  Nije da nemaju love jer za tu lovu koju su dali za insigniju mogli su lako kupiti nekaj drugo tak da opet dolazimo do onog da svi voze za svoju lovu kaj žele.
|
A kunu se svi u ono kaj vole. Pa naravno, svatko vozi ono kaj želi daleko od toga. Ja sam pa pričam svoje iskustvo. Imao sam 2016. sport tourer 2.0 170 ks redizajn za koji fanovi pričali kad bi netko bacio hejt da su svi problemi tadašnje prethodne generacije riješeni. Bar su meni tak pričali kad bi nekaj takvog spomenuo. Pa je ispala banana.
Osim toga frend iz njemačke je kupio prvu generaciju, bogec je skoro bankrotirao koliko je hodao po servisima na kraju mu se zapalio na autobahnu i završila na otpadu. A netko će biti super zadovoljan, pravila nema.
Ja sam svoju prodao jer mi baš nije bilo super da mi pukne crijevo turba na 50k, da mi rikne klima i sl. A ove svakodnevne sitnice kao npr senzori tlaka u gumama kaj svijetle čim malo ima vlage u zraku i ostali light show na tabli kao da vozim neku staru alfu su mi dosadile. O komforu, cvrčci, i sl. da ni ne pričam. Zato sam ga prodao dok je još nešto vrijedio. Inače mi taj opel nije neš.