Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.04.2022., 22:02   #60712
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
U kompakt klasi mi je prisjeo zadnji Megane. em ima debeli zadnji branik, em je gepek dubok. Čak i ako se nasloniš na branik, izvaditi nešto teže iz gepeka je garantirana bol u leđima. Imao sam masu raznih marketing materijala pakiranih po par stotina komada i kad to moraš vuć stalno unutra van, dođe ti zlo.
Utovarni prag je kod kompakta i sedana visok zbog kompatibilnosti u sudarima. SUV vozila imaju prednje i zadnje branike nisko postavljene iz istog razloga. Prije nego se to tako počelo raditi, SUV bi malo jače naguzio kompakta i ušao bi mu do pola auta u kabinu. Isto tako bi u obrnutoj situaciji kompakt podletio po SUV.

To se počelo raditi prije 15ak godina i kasnije sve više kako su se SUV-ovi sve više i više prodavali.

Citiraj:
Autor b1tterman Pregled postova
Tako to kreće.. prvo monovolumeni, pa crossoveri, pa SUV-ovi..
Iduće što nas ide je da će svi vozit F150 po hrvatskim cestama jer je "praktično i lako ući u njega"

Nitko se nije dotaknuo mogućnosti da ljudi s velikim autima kompenziraju za nedostatke u egu ili gaćama
Ima toga, ali puno ljudi kupuje visoke aute jer imaju problema sa leđima pa im je saginjanje problem. To su stari ljudi ili ljudi sa sportskim ozljedama, ozljedama na radu, urođenim manama ili ljudi koji su preživjeli sudar sa lakšim ili težim ozljedama kičme i sl.