Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.04.2022., 09:22   #60692
GoGzS
Premium

GoGzS's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Da se i ja prikljucim SUV vs. the world diskusijama. Vozio sam Peugeot 5008 (brat uzeo jer ima troje djece i htio je 3 neovisna sjedala iza), Kia Stonic, VW Tiguan... to je ono sto sam vozio malo vise od toga da sjednem i probam. Osjecaj sjedenja u svim SUV-ovima mi je bio dosta neprirodan za vozit auto. Imam osjecaj ko da sjedim u uredu na stolici a ne u autu, a glavni razlog je polozaj pedala koji je vise izpod i prema sjedalu, nego u ravnini i dalje od sjedala. Ne znam navikne li se osoba na to, ali ja iz USV-a nakon duge voznje izadjem umorniji nego iz sedana.

Sto se izlazenja, ulazenja, prtljaznog prostora etc. tice, slazem se, SUV je nesto komotniji, no trenutno sam jos mlad i ne treba mi toliko prostora tako da cu gustat u sedanima/kupeima dok ih proizvode prevelik bi mi kompromis bio uzet SUV zbog te jedne stavke (ulazenje/izlazenje), dok s druge strane gust voznje pati masivno (vozit se curvy gorskim cestama mi izaziva nelagodu u SUV-u). To je mojih 13.9 lipa na ovu temu.

Ovo da SUV ekipa misli da je SUV za teren. Apsolutno niti jedan vlasnik SUV-a kojeg znam nije uzeo SUV da ide sa njim u planine

@Psycho super izgleda Ford
GoGzS je offline   Reply With Quote