Citiraj:
Autor Orgazmatron
|
Aaa, bravo! Thanx! To je jedini video koji o tom router-u koji nisam pogledao - počeo al budem budem pa nisam...
Ovom tipu SMS-ovi prolaze normalno u oba smjera. Jesi isprobavao samo s homebox SIM-om ili si probao i voice SIM gurnut? Mislim da data SIM niti nema mogućnost slanja SMS-a.
E sad... Kad bi se moglo na istim ZTE router-ima od HR telekoma slati + automatizirati da radi autoreply kao preko MacroDroid i sličnih apps bio bi to san snova

...
Osobno me više zanima drugi telekom, jer tvoj ne nudi na mojoj lokaciji ništa pametno, pogotovo 5G, eventualno na upit samo kombinaciju sa Fritz-om i vanjskom antenom što mi se ne sviđa jer ne želim žicu, osim 1 koja ide u struju + limitirana je i brzina i limit po punoj brzini na puno manje ako želim ZTE router, a i sa Fritzom je limit za max brzinu jednako nizak, tako da sam osuđen ili na 1 telekom ili na čekanje da se krenu klat na tržištu s 5G kad Telci ulete ili pak čekat njihovu optiku koja je puno jeftinija od ovoga što sada nudi samo isti taj 1 telekom na mojoj lokaciji...