View Single Post
Staro 07.04.2022., 19:09   #10336
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
Za ženu je.
ja se ne mičem sa Pixela neko dogledno vrime, iako Pixel izgleda ko igračka za dicu u usporedbi sa Samsungom.
Eh, zna žena sto valja

Citiraj:
Autor rams Pregled postova
Meni se nakon tjedan dana malo popravilo, pa je onda bvilo raznoliko od dana do dana, nekada duze nekada krace, zadnjih dana mi jede bateriju bezveze. Vidio sam da mi Google Play Services trosi redovno oko 7-8% baterije sto je previse.

Sada sam napravio Cache Wiper kroz recovery pa cemo vidit hoce biti bolje.

Jebga, dolazim sa Huawei P40 Pro koji je imao fenomenalnu bateriju pa sam razmazen sto se toga tice....
Obično software odradi svoje u prvih tjedan dana (analizira koje aplikacije koristiš a koje ne pa ih stavi u sleep mode), no nije pravilo plus sve ovisi o broju aplikacija koje koristiš... Google Play Services zna ponekad podivljati pa krene u pozadini trošiti bateriju, wipe cache moze pomoći ali koliko ja znam tu najbolje pomaže ponovno postavljanje Google accounta, znači maknuti ga i ponovno se prijaviti...
Inače, jedan savjet za dodatnu štednju baterije za sve koji imaju S22 seriju.

- upali Developer settings (About phone -> Software info -> Build number tapkaj 6-7 puta tj. sve dok se ne pojavi poruka da je Dev settings meni upaljen
-nazad na glavni meni pa u Developer options na dnu
- skrolaj dok pod "apps" sekcijom ne nađeš opciju Suspend execution for cached apps
- upali tu opciju i potvrdi sa restartom