Thanks na trudu i odgovoru
Citiraj:
Autor Blue Spirit
@ Iggor ... kolko ti ima smisla davat 20 k za monitor za programiranje i gaming hmmm ...
|
Ma ako mogu proći i za 10-15k, naravno da ću uzeti jeftinije, ali jednostavno zbog prohtjeva koje imam, neće to baš ići tako lako, bar ne u skorije vrijeme.
I za nešto u što gledam minimalno 8 sati dnevno, a često i po dosta više - nije mi žao novca i ne mislim štediti na tome.
Citiraj:
Autor Blue Spirit
75Hz nije nikakav pomak u odnosu na 60Hz, po meni minimialno bi za gaming bilo nekih 90 Hz / 90 FPS
|
Slažem se, ali mi je 75 neki minimum na kojeg bih volio, najradije bih našao nešto od 120+Hz ali ono...
Citiraj:
Autor Blue Spirit
Teško ces nac sve u jednom monitoru ...
|
Da, to je i glavni problem i poanta.
Zato sam se nadao da će netko možda uspjeti izvući neki model koji mi je nekako promaknuo
Citiraj:
Autor Blue Spirit
|
Ma našao sam si ga za nešto ispod 12k, tako da je čisto ok cijena za tako nešto, samo što me nedostatak freesynca i samo 60Hz sprečava da ga naručim.
Citiraj:
Autor Blue Spirit
Za te pare radije bi pricekao neki OLED da izađe sa svim tim funkcijama ...
|
A to bi bilo idealno, ali ajde ga ti znaj hoće li OLED monitor sa svim mojim zahtjevima izaći za par mjeseci ili par godina
Citiraj:
Autor Blue Spirit
Dal bi ti mooožda ovo bila prihvatljiva tj. kompromisna solucija ...
|
Ništa od toga, dosta mi je multi-monitor setupa, switcheva, hubova, adaptera, vanjskih KVM rješenja, ekstra kabela...
Ako ne nađem ništa bolje u skorije vrijeme, vrlo vjerojatno ću ići na ovog dell-a i zadovoljit se sa lošijim gaming performansama :/
Šteta što ovaj novi samsungov 49" Odyssey Neo g9 nema riješen pošten USB hub sa KVM-om i thunderboltom.