View Single Post
Staro 06.04.2022., 23:23   #75
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Dunno, sjecam se da je prosle ili pretprosle godine izletio (opet) neki novi gameplay video i da je krenulo opet reklamiranje kako igra uskoro izlazi. Sjecam se isto tako kada su se smislili da ce skroz zamjeniti engine i izgubili godinu-dvije posla... A kaj ja znam, ipak je to Nightdive. Ako netko ima potencijala da izgura ovakav remake mislim da su to oni. Kex im je donio hrpu love i dobru reputaciju u retro zajednici, rekao bih da ce igra ipak na kraju ugledati svjetlo dana, jedino je pitanje koliko ce fušariti sa rokovima. Ali zato smo valjda vec naucili da se u danasnje vrijeme ne daje lova za preordere i early access-e. Tako da (bar kaj se mene tice) no game = no dinero
*ahem*Duke Nukem Forever*ahem*

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Btw neki dan sam spasio ovog PATA ljepotana iz puta u elektronicka lovišta.
Prilicno sam uvjeren da je iako gore pise Asus, i ovo neki oblik BTC-a jer ako sam dobro razumio sve optike su zapravo BTC na jedan ili drugi nacin

Haha, al' ga provociramo. Ne, ne bih rekao. Bilo je proizvođača koji su proizvodili svoje pogone. Recimo LG i Samsung. Možda i Asus, znam da su imali svoju "QuieTrack" tehnologiju koju su reklamirali na svim CD i DVD pogonima. A BTC nije BTC nego je Top-Glory Electronics, također poznat pod imenom TOP-G. Proizvodili su za Sony, BTC, Creative ali i distribuirali pod vlastitim imenom TOP-G.

Ništa novo, i dan-danas imamo istu situaciju sa gramofonima. Kineska kompanije Hanpin Electron Co. je kupila licencu od Panasonica/Technicsa početkom 2000-ih, i počela masovno proizvoditi gramofone pod različitim imenima za razne (slavne) brandove. Imena poput Lenco, Roland, Sony, Stanton, Audio Technica, Dual, Numark, Reloop, Pioneer ... i vjerojatno mnogi drugi - previše da ih sve ovdje nabrojim Idioti se svađaju po forumima i govore kako jedni eto besramno kradu od drugih, ali prava je istina ta da SVI ti uređaji dolaze iz iste tvornice, i sa iste trake, koristeći iste dijelove. Samo se rade manje kozmetičke promjene (po želji firme koja naručuje) i mijenjaju boje.
  Reply With Quote