Citiraj:
Autor Alien_200581
Dunno, sjecam se da je prosle ili pretprosle godine izletio (opet) neki novi gameplay video i da je krenulo opet reklamiranje kako igra uskoro izlazi. Sjecam se isto tako kada su se smislili da ce skroz zamjeniti engine i izgubili godinu-dvije posla... A kaj ja znam, ipak je to Nightdive. Ako netko ima potencijala da izgura ovakav remake mislim da su to oni. Kex im je donio hrpu love i dobru reputaciju u retro zajednici, rekao bih da ce igra ipak na kraju ugledati svjetlo dana, jedino je pitanje koliko ce fušariti sa rokovima. Ali zato smo valjda vec naucili da se u danasnje vrijeme ne daje lova za preordere i early access-e. Tako da (bar kaj se mene tice) no game = no dinero 
|
*ahem*Duke Nukem Forever*ahem*
Citiraj:
Autor Alien_200581
Btw neki dan sam spasio ovog PATA ljepotana iz puta u elektronicka lovišta.
Prilicno sam uvjeren da je iako gore pise Asus, i ovo neki oblik BTC-a jer ako sam dobro razumio sve optike su zapravo BTC na jedan ili drugi nacin

|
Haha, al' ga provociramo. Ne, ne bih rekao. Bilo je proizvođača koji su proizvodili svoje pogone. Recimo LG i Samsung. Možda i Asus, znam da su imali svoju "QuieTrack" tehnologiju koju su reklamirali na svim CD i DVD pogonima. A BTC nije BTC nego je Top-Glory Electronics, također poznat pod imenom TOP-G. Proizvodili su za Sony, BTC, Creative ali i distribuirali pod vlastitim imenom TOP-G.
Ništa novo, i dan-danas imamo istu situaciju sa gramofonima. Kineska kompanije Hanpin Electron Co. je kupila licencu od Panasonica/Technicsa početkom 2000-ih, i počela masovno proizvoditi gramofone pod različitim imenima za razne (slavne) brandove. Imena poput Lenco, Roland, Sony, Stanton, Audio Technica, Dual, Numark, Reloop, Pioneer ... i vjerojatno mnogi drugi - previše da ih sve ovdje nabrojim

Idioti se svađaju po forumima i govore kako jedni eto besramno kradu od drugih, ali prava je istina ta da SVI ti uređaji dolaze iz iste tvornice, i sa iste trake, koristeći iste dijelove. Samo se rade manje kozmetičke promjene (po želji firme koja naručuje) i mijenjaju boje.