Dunno, sjecam se da je prosle ili pretprosle godine izletio (opet) neki novi gameplay video i da je krenulo opet reklamiranje kako igra uskoro izlazi. Sjecam se isto tako kada su se smislili da ce skroz zamjeniti engine i izgubili godinu-dvije posla... A kaj ja znam, ipak je to Nightdive. Ako netko ima potencijala da izgura ovakav remake mislim da su to oni. Kex im je donio hrpu love i dobru reputaciju u retro zajednici, rekao bih da ce igra ipak na kraju ugledati svjetlo dana, jedino je pitanje koliko ce fušariti sa rokovima. Ali zato smo valjda vec naucili da se u danasnje vrijeme ne daje lova za preordere i early access-e. Tako da (bar kaj se mene tice) no game = no dinero
Citiraj:
Autor Bubba
PS hvala ti sto si mi unistio nadolazeci vikend kojeg sam mogao provesti na proljetnom suncu s obitelji i prijateljima umjesto u zapusenoj sobi uz SS2 i slusalice.
|
Nema na cemu, drago mi je da sam te spasio od UV zracenja i svjezeg zraka.

A zamisli samo da te jos ubola neka leteca bestija s obzirom ne sveopci proljetni cvat... Bolje je biti doma siguran u zadimljenom bunkeru, mozda sam ti cak i spasio život
Btw neki dan sam spasio ovog PATA ljepotana iz puta u elektronicka lovišta.
Prilicno sam uvjeren da je iako gore pise Asus, i ovo neki oblik BTC-a jer ako sam dobro razumio sve optike su zapravo BTC na jedan ili drugi nacin