Kakva su vam iskustva sa pregovorima i prigovorima ? Da li je netko tražio snimku razgovora sa agentom, odnosno transkript ?
Obećana mi je veća brzina ali se sad prave blesavi, ne javljaju se povratno iako obećaju itd.
Ukratko, u 12. mjesecu mi je došla obavijest da mogu produžiti ugovor pod istim uvjetima (200/100, sklopljen još 2018. sa terenskim agentom) pa sam zvao direktno na 0800-9192. Javim se i usput pitam da li mogu dobiti 500/250 jer je prije 200/100 bio srednji paket a sad je početni pa ima neke logike da me poguraju opet u srednji. Kad su me otkantali onda sam ponudio da ću dovesti novog korisnika i agentica je prihvatila (valjda i oni dobiju neki bonus).
Dogovor je bio da onda i taj novi korisnik dobije isto, 500/250.
Da ne duljim, na kraju su nas oboje prevarili, i mene i tog novog korisnika kojeg sam im doveo. Tvrde da je dogovoreno 200/100 i ignoriraju prigovor. Prije su se izvlačili na tehničke nemogućnosti ali prošli mjesec je bio terenski agent i nudio 500/250 promo što znači da je tehnički moguće. Kad sam mu ispričao cijelu priču da to već čekam 3 mjeseca obećao je provjeriti i javiti i naravno da nije

.
Hakom savjetuje da se spor najprije proba riješiti mirnim putem, da li se pod tim podrazumijeva jedan pokušaj prigovora ?