Citiraj:
Autor MerrySmiley
Koliki ping mjerite prema Telemachovim serverima?
Ja sam za sada na koaksijalcu kod A1 (bivši bnet), imam Giga opciju pa mi je brzina prilično stabilnih 1000/100. Ping mi je između 5 i 8 ms mjereno prema A1 serverima.
Mali u Fortniteu uspijeva imati ponekad ping oko 25 ms.
Obzirom da sam u kući, a ne u stanu, za sada se ne nadam nešto Telemach optici jer, koliko imam info, za sada pokrivaju samo zgrade.
U ulici mi je inače dostupna i optika od T-coma - ali ne bih k njima osim ako baš ne moram, a ne moram :-D
|
Ako se ne varam, negdje pokrivaju i kuće. Također, na nekim mjestima gdje još nemaju svoju optiku, usluge nude preko HT optičke infrastrukture.
Odi na njihovu stranicu i napravi provjeru dostupnosti. Ne moraš unosit nikakve podatke, samo kreni pisat grad i adresu. Ako ti se pojave u padajućem izborniku, usluga ti je dostupna. Ako ne, više sreće drugi put.
Citiraj:
Autor divacic
Da, bit će do routera. Suludo je da imam 300/500 na žicu, prijavljeno je službi, čekam da me nazovu. A netgeara možda stavim u prodaju, dobra je ova njihova zaključana nokija za ono što mi treba, a za ad blocker ću upogoniti pihole na zerou i doviđenja
|
Malo glupo pitanje, ali jesi siguran da nije do tvog računala? Ako na Wi-Fi ide cca. 600 Mb/s, ali preko kabela 300, moguće je da ti nešto nije u redu s računalom. Ukoliko imaš drugo pri ruci, probaj ga spojit pa vidi onda.
Ako nemaš drugo, probaj reinstalirat drivere od mrežne kartice. Također, u postavkama iste namjesti način rada 1000 Mb/s Full Duplex.