Citiraj:
Autor locks
Qualcomm je fulao sa 808 i 810, pa i sa SD615/616/617. Sve sam ih koristio. To je bilo neučinkovito smeće koje se pregrijavalo i trošilo bateriju. Top su bili SD800/801/805, kasnije SD820 quad core. SD865/870 je najbolje od Qualcomma i dan danas...
Promašaj su SD888/SD8 Gen1, jer su rađeni na Samsung proizvodnom procesu, koji dosta zaostaje za TSMC...
Exynos je još gori, jer malo toga su napravili kako spada, što pokazuje negodovanje kupaca u EU, koje uvijek zapadne Exynos....
MTK je nekad bio čisti šrot, ali danas su ozbiljan igrač, iako mislim da nemaju šanse poljuljati Qualcomm...
|
Ja sam imao sve, baš sve. 810 je bila problematična u HTC, Nexus 6P je nešto mrvicu downclockan i nije baš bio problematičan. Serija S7 sa Exynosom je konačno dovela u vodstvo kad je S820 mrvicu kiksao. Nakon S8 više nije moglo držati korak sa SD.
Citiraj:
Autor Bruno_Rv
@James Dean
Da ne pričamo o kamerama. Koji SD radi odlične fotografije? Tj bolje nego na exynosu? Navedi mi jedan. S20 FE SD radi bolje foto od ostalih SD iste klase. S druge strane, S21U Exy radi bolje od bilo kojeg SD iste klase. Cak ni nema konkurenciju. A53 Exy ima bolje slike od A52 SD. Sve ostalo lošije. Što ti samo govori da nije sve u "Socu" nego u komplet mobu
|
Mogum ja ja??

Od SD820 ( Pixel prve generacije ) u suradnji sa Googleom imali bolji algoritam gdje pravi GCAM donio bolje rezultate. Precizno, fina boja ,nightsight.
Trenutno piše vlasnik Pixel 4 XL ne žalim ništa osim malenog storagea 64gb. (Imam prvu i drugu generaciju)
Отправлено через Pixel