Te OS-ove sam nekim cudom uvjek dobio prek nekog od nekog itd, iako mislim da sam w95 i NT 4.0 actually isto kupio neke frigance na crnjaka. W95 mi je isto na zlatnoj traxici (i vjerovatno jos radi, nisam vec duuuugo inst w95 ali cd izgleda "zdravo"). A i nije se to prije toliko reinstaliravano, nakon inicijalnih 4-5 instalacija (isti dan haha) kad bi sve pogodio kako treba vise nisi dirao neko vrijeme
Taj w95 mi je bio otkrice, prije toga sam imao 3.11 i mrzio sam ih iz dna duše sa onim "early mac" interfejsom. Tek kad je stigla 95tica sam konkretno krenuo rokati po win, do tada sam se drzao DOS-a ko pijan plota
Edit: Da ne lupam dupli post, evo mali update novi stvari u kolekciji.
S obzirom da znate da volim KVM-ove, evo jos jedan se prikljucio kolekciji.
Također kolega Thermaltake je donirao jedan Vaio, zasad sam optimistican jer pali i radi bez gašenja, zasad bez slike ali s obzirom da u njemu nema RAM-a to nije nista cudno. Nazalost nemam pri ruci tak starih modula pa ce morati pricekati par dana da iskopam neki retro sodim. Tipkovnicu budemo krpali po potrebi ako proradi ostalo iako tbh jedina donekle bitna tipka koja fali je fn, iako se i bez nje moze. Uglavnom will keep you updated za ovog mališana...
I za kraj evo fotki stvari koje sam od kolege pokupio su za daljenje udomljavanje, ako netko treba nekaj sa slika neka se javi pa dogovorimo primopredaju. Cisto za info Toshiba se upali i ugasi kroz par sekundi, moguce da je samo do paste pa ukoliko se netko zeli poigrati slobodno neka ju pobere, nije mi se dalo dalje ju raskapati

Ostatak je untested s moje strane ali mi izgleda u dobrom stanju i ispravno.