Na kraju sam kupio TV bez da su mi potvrdili da li ima garanciju.
Odobrili ili potvrdili su mi dodatno trogodišnje jamstvo koje ide na nove proizvode pa nekako računam da ima dvije godine tvorničkog jamstva. Malo sam riskirao. Vidjet ću kad dođe da li se isplatilo.
Mogu vratiti posto je preko web shopa kupljeno.
Citiraj:
Autor coconut
Koliko mi je poznato, u slučaju privatne police osiguranja kućanstva i uređaja u njemu, priznaju se štete na uređajima koji u trenutku osiguranja imaju manje od x godina. Koliki je taj x pitanje je za osiguravatelje. Nekada je bio 4. To što je TV-u mijenjan panel, ne igra ulogu kod takvog osiguranja.
|
Imamo osiguranje koje, ako se ne varam, pokriva jedan TV. Pošto su u kući 3 TV-a kroz godine su sva tri na istu policu popravljana. Radilo se o manjim popravcima na CRT televizorima. Što bi bilo da rikne panel, ne znam.
I prozori su osigurani što mi je smiješno. Možeš ga razbiti pa dobiješ novi.
Citiraj:
Autor Guls
Fridž je bio po neponovljivoj cijeni. Zato mi povrat ne paše. Za te pare više neću nigdje naći takav fridž.
Očito ništa onda, čekam pa kaj bude.
|
Može biti da te navlače jer su ti ga prodali po predobroj cijeni. Možda je bio zadnji komad koji je neispravan ili oštećen, možda duplo je prodan pa ga ni ne mogu isporučiti jer ga nemaju itd.
Nisu ti dužni ništa isporučiti a sebe su osigurali jer ti nude povrat novca.