Citiraj:
Autor b1tterman
Da se osvrnem samo na ovaj dio, s ostatkom posta se generalno slažem:
Za prosječnog europskog korisnika je trenutno stanje baterijske tehnologije dovoljno za svakodnevnu upotrebu- da imaš 400-450km dometa u nekom premium EV-u. Ako imaš love za takav auto, obično imaš i mogućnost kućnog punjača, kojeg uštekaš u manje od 5 sekundi i odeš svojim poslom. Po pitanju praktičnosti je to po meni upgrade jer više ne moram ići na benzinsku i gubiti vrijeme na točenje kad imam benzinsku doma.
Što se tiče putovanja i punjenja, najkasnije svakih 300km ionako bar jednom želiš stati protegnuti noge i uzeti kavu i sendvič negdje ili skočiti na WC. Toliko staneš i s običnim autom - dovoljno da napuniš parsto km dometa u strujića.
|
Da sve je to ok za nekog prosječnog korisnika koji će to koristi kao drugi auto ili se vidi u tome. Ali to nije znak da će na razini toga biti prihvaćen. Bitno je šta će "industrija" reći na to. Ako je to njima ekonomski prihvatljivo u smislu neke uštede, poboljšanja, efiksanosti da. Npr. recimo dostavne službe i slične grane koji zarađuju od toga i vide da je to alternativno riješenje onda možeš očekivat masovni prelazak. A to je za sad vrlo teško je upravo je vrijeme ono što je neprocjeljivo i nitko ne želi gubit vrijeme na takve stvari, pogotvo danas.
Opet s druge strane okrećemo se onome kako napreduje tehnologija i zašto npr. najveći zagađivaći poput tankera na otvorenom moru nisu pogonjeni strujom? A toliko se propagira ekologija i smanjenje zagađenja. Di ima sunca u izobilju i di bi se mogle postaviti solane ćelije da bude samodostatan. A možda ipak tehnologija nije još uvijek na toj razini ili jednostavno nekome to još nije interes. Jer nitko na ovom svijetu ništa ne radi ako nema interesa ili koristi od toga.
Citiraj:
Autor CatKiller
Da, ako je Vera Cudina u tvojoj prici najuspjesniji kockar 20.stoljeca i zena koja je izmislila igru.
MB je utrosio desetljece u razvoj i komercijalizaciju vodika u autima. Vidi GLC Fuel Cell. Kako radim u Sindelfingenu u razvoju, vjerojatno sam vidio, procitao i cuo iz prve ruke nesto pouzdanije izvore nego sto se nadju na FB stranici Autokluba
Vodik za osobna vozila je mrtva tehnologija. Energetska neucinkovitost, ekonomska nerentabilnost (Mirai kosta 100.000€ u proizvodnji), nula infrastrukture i izrazito skupa logisticka mreza koju tek treba izgraditi.
|
Ja mislim da je za tebe najbolje da ostaneš na toj čarobnoj kugli. Kao prvo MB nije ništa uložio u razvoj u odnosu na neke druge. I MB nije jedini koji razvija tehnologiju pa da možeš tvrdi zato što MB tako kaže da će tako biti. A kao drugo isto kao što ti imaš tam nekog inžinjera imam i ja frenda koji radi u Mercedesu pa imam neki info iz prve ruke. A to što ti sebe danas-sutra ne vidiš u vodiku je priča za sebe.
I struja je prije 20 godina svima bila neisplativa i nešto nemoguće u komercijalnoj primjeni iako je i tada bilo automobila i konverzija na struju. A vidi situaciju danas.
Citiraj:
Autor Renesis
A mozda neki tip ili savjet gdje tocno pogledati? Moj zadnji status za vodik je takoder bio veoma pesimistican sto se tice koristenja vodika.
Kao glavni problem se spominjala veoma niska energetska efikasnost.
|
Istraži BMW i Toyotu koji su 2 desetljća uložili u razvoje s time da je Toyota razvijala hibrid struja-motor i koja se danas kao leader u toj tehnologiji, okreće i vidi budućnost u motoru sa unutrašnjim izgaranjem koji ide na vodik. Isto su davnih 90tih radili neke modele na vodik.
BMW razvija vodik od kad i Toyota hibride samo što ga je sada presumjerio na razvoj hibrid vodik-struja.
Citiraj:
Autor Exomaniac
Jesam, zato i pitam, postoje cijela 2 (slovima: dva) modela vozila na vodik. A prema zadnjim informacijama, Hyundai, koji je bio jedno od najvećih imena još u tome, odustaje od strategija s vodikom i fokus prebacuje potpuno na baterijska vozila.
Ti si rekao tu izjavu, teret dokazivanja da je to uistinu tako leži na tebi
|
Slabo si istražio ... dakle BMW i Toyota.
Ima ih nešto više i bit će ih još više. Ali to što ih sad ima 2 modela to ne znači da ih neće biti više ili da se ne razvija ta tehnologija.