U ostalom mislim da je realno polagati nadu u Japance po pitanju vodika, a ne u njemce.

Toyota je ipak največi proizvođač automobila na svijetu stoga nade polažem u daleki istok.
Citiraj:
Autor b1tterman
Po pitanju praktičnosti je to po meni upgrade jer više ne moram ići na benzinsku i gubiti vrijeme na točenje kad imam benzinsku doma.
|
Užasno puno vremena ode na benzinsku.

Jednom ili dva puta mjesečno na revno 7min stati i natočiti auto. Da ne pričam o udisanju onih otrovnih para koje izlaze dok tankaš gorivo.

Daj molim te...
Citiraj:
Autor b1tterman
Što se tiče putovanja i punjenja, najkasnije svakih 300km ionako bar jednom želiš stati protegnuti noge i uzeti kavu i sendvič negdje ili skočiti na WC. Toliko staneš i s običnim autom - dovoljno da napuniš parsto km dometa u strujića.
|
Ne.

Prezirem stajanje, zastajkivanje, kavicu malo malo, pljugu, wc, a pogotovo ideje ručkova i žderanja usred puta.
Jasno ako imaš klince onda ok, a ovako ženu potjeraš na wc prije puta i gas.
Citiraj:
Autor b1tterman
Ako imaš love za takav auto, obično imaš i mogućnost kućnog punjača, kojeg uštekaš u manje od 5 sekundi i odeš svojim poslom.
|
Ovo neće biti slučaj u rvata.

Već sam na par mjesta vidio pametne stanovnike grada Zagreba kako imaju produžne iz stanova do automobila.

Malo kišice po produžnom za 50kn i evo nam buktinje.