View Single Post
Staro 31.03.2022., 22:38   #58
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Nije ti trax ništa napravio. Razletilo ti se to govno od btca to smo ti već rekli. Eventualno je cd bio napuknut, ali to opet nije traxova krivica. Kupovao sam zlatne traxdata na kartone, kutije od 100 kom i nijedan se nije razletio - u normalnim uređajima.
O ovome bi se dalo razgovarati, jer "BTC" zapravo nije bio BTC ... barem ne onaj o kojima stalno pričam. I ne, nisam ga kupio zbog imena (ili zato što sam imao BTC CD), odluka je bila isključivo financijske prirode - BTC je najmanje koštao Ovo je bio TOP GLORY uređaj, iz iste (Kineske?) firme koja je proizvodila za Sony, BTC, Creative & ostale firme onog vremena.

Citiraj:
Autor b1tterman Pregled postova
Meni je isto Diablo 1 bio prva piratska igra, 35 kuna kod pirata u lokalnom computer shopu. Isto iskustva samo najbolja sa traxdatom imam, ne sjećam se da je ikad ijedan pougljenio ako je bio dobro skladišten.
Skupo... Jedan tip kojeg sam znao, poštar je to dilao po 30kn/kom

Još mislim da je postojala neka igra, kao svaki četvrti CD besplatan ili tako nešto...

Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
I to i što su ljudi čupali nasilu medije iz kutije. Naročito se vidjelo u doba videoteka, ne jednom sam vraćao DVD jer ga je netko prije toga počupao onako za obod, u sredini se drži za kutiju i onda bi napukao radijalno iz centralne rupe. Kasnije ne uhvati dobro kvačilo u uređaju i eto šrapnela na sve strane. Još nekako ovi standalone DVD playeri koji su sporo vrtili, ali uređaji za komp koji bi to onako prvo dobro isturirali, tu se moglo svašta dogoditi. A znali su biti i biseri u videotekama koji bi nalijepili naljepnicu na medij
Vidio sam više CD i DVD medija na kojima su bile naljepnice, pa nisu nikad eksplodirali. Čak znam i jednu firmu koja je sve svoje CDove popisala inventarnim brojem, na debeloj četvrtastoj naljepnici koja je bila dosta teška (plastificirani papir)

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 31.03.2022. u 22:50.
  Reply With Quote