View Single Post
Staro 31.03.2022., 16:44   #638
James Dean
Banned

Datum registracije: Dec 2020
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Ne pretjerano ali sam morao isključiti sve moguće battery optimisation za dosta aplikacija, pa se one vrte u pozadini konstantno.

Morao sam isključiti jer u protivnom ubije aplikaciju čim izađeš iz nje, dok je oneplus drzao bar 5 minuta. Ja sam advanced user i meni to smeta mozda njoj nebi ako ne switcha appove cesto.

Ne izdrzi dan ali spasava ga punjenje, 5-10 minuta na 65w tokom dana i nema straha.

Ako joj je bitna kamera nemoj, dosta je losa, meni je nebitna ali komentar moje zene je, "Ajde uslik... u biti daj mi moj mobitel pa cu ja uslikat."

Koliko sam zadovoljan, nako nako. Hardware top, osim kamere, software, mozda i namjerno, osrednje los. Ako realme UI 3.0 ne popravi situaciju ja ga prodajem, a da se mogu vratiti u prošlost uzeo bi A52s.
A ne znam nije sad neki heavy user. Više ga kupujem da je mogu normalno dobit jer sad ima A8 2018 na koji je ponekad nedostupna ako je uključen 4G. Tak da kaj god joj uzmem bit će joj flagship. A52 sam ja imao ali joj je preširok.
Aj javi kad dobiš UI 3.0 da vidimo jel ima kakvog napretka.

Citiraj:
Autor locks Pregled postova
Imaš Honor 50 za 1700-1800kn na njuškalu nove. Sličnih dimenzija kao GT Master...
Da, ok je ali nema 3.5 to mora imat.
James Dean je offline   Reply With Quote