View Single Post
Staro 30.03.2022., 13:01   #1618
Dobar stroj
Registered User

Datum registracije: Mar 2022
👍da, tako sam i ja nekako zaključio iz komentara, pogotovo ako se uzima preko telekoma, odnosno to mi je za sada jedina prihvatljiva opcija, jer mi se ne daje sulude cifre za 5G router, pogotovo ne 500-600 EUR za ZTE 8020 ili Huawei 2/PRO koji se neda lockati na određenu baznu stanicu kao ZTE (vjerujem da se i noviji model 8020 da lockati, al nigdje za njega nikakvih reviews/testova/komentara na forumima ili sl.), a što može biti jako bitno, ali rekoh da čujem i HR iskustva s HR provider-ima koji nude 5G koji zapravo i nije još pravi 5G na 5G frekvencijama i brzinama u kombinaciji s tim ZTE router-om - jel fercera dobro i jel sveopće zadovoljstvo.
Koliko sam čitao po forumima i gledao slike i videa ZTE 801 se locka na određenu frekvenciju i/ili čak i baznu stanicu preko naprednog user friendly menija, ne treba scripte ili sl., bar se nadam da to vrijedi i za iste ZTE router-e koje nude (oba) HR telekoma.
Ostala mi je još jedino velika enigma za auto SMS a vidim da nisam sam - bojim se koliko sam shvatio da je to rezervirano samo za Mikrotik routere + freak kombinaciju, jer mislim da nema preko menija, već isto skripte/programiranja ili tako nešto, dakle nimalo user friendly za 99.999% ljudi, a nisam nigdje na www našao nikakve skripte/programe/meni postavke ili bilo što za jedini Mikrotik 5G router (Chateau 5G) vezano za SMS-ove, pa se pitam jel to uopće ide na istom router-u ili samo dr. Mikrotik router-ima koji su u pravilu svi grdi (osim Chateau serije - isto izgleda i 4G i 5G), pa bi ih morao još i skrivati da ne nagrđuju dnevni boravak...
Dobar stroj je offline   Reply With Quote