Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.03.2022., 11:20   #60516
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
U neku ruku, zato nam i je tako kako nam je. Zato što puštamo budalama da delaju kaj hoće, a mi okrećemo glavu jer nećemo probleme. Mislim, i sam sam takav ponekad, ali kako sam stariji tako se sve manje dam zafrkavati. Već sam u životu dvojicu izvukao iz auta, a vjerujem da ću do kraja života sigurno još koji put (ili ću dati ili dobiti) jer su problemi u prometu postali svakodnevni, a živci sve kraći. Pa nastavno na ubacivanje preko reda u Konzumu, Pošti, kod liječnika ili gdje već, ili maltretiranje djece u parkićima, to su situacije gdje mislim da treba reagirati i zaštititi svoj integritet i dostojanstvo.

Neki dan mi frajer naočigled na parkingu s vratima opali sklopljeni retrovizor. Sa mnom žena i dijete, s njim isto. Naravno da neću biti nasilan, ali je dobio bukvicu. Ispričao se i zacrvenio, još ga je i njegova žena našpotala pa si mislim da slijedeći put bude pripazio kad će tako kao budala otvarati vrata. Da smo malo češće "takvi", a malo manje "ma ok je, hebeš retrovizor, bitno da smo živi i zdravi, hej haj" mislim da bi ljudi bili malo manje oholi, a malo više strpljiviji i pažljiviji.
Tako da podržavam ovu ženu što je pokazala frajeru gdje mu je mjesto, makar je on ispao "macho nasilnik", no da je netko od nas bio u tom autu, mislim da bi si razmislio slijedeći put da li bi izašao tako kao baja.
Ja se kurcim samo zenama i manjima od mene. Ako naleti tko veci, sutim i smjeskam se.
WraGG je offline   Reply With Quote