Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 25.03.2022., 10:24   #3623
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Evo da se i ja javim za tri komada Fujitsu R32 klime koje imam, jer su dvije nove uletile.
Prva, u dnevnom od 20m2 je ASYG12KPCA / AOYG12KPCA. Izbjegavati.
U trenutku kad postigne temperaturu krene grgljanje plina koje je izraženo i nakon produljenja instalacije. Krene u pali/gasi mod i iritira, preglasna jednostavno.
Ne mogu je nikako "dobit" da lijepo radi. Fan na quet ili low, puše sebi pod brk, brzo krene pali/gasi i grglja plin. Ako stavim fan na medium/high, tu je preglasna.
Druge dvije su ASYG07KGTB / AOYG07KGCA. Svaka preporuka, tihe, nema grgljanja plina, lijepo moduliraju, postižu i održavaju temperaturu. Instalirane u dvije sobe po 12m2.
Kad i krenu u pali/gasi radi postignute temperature, to je puno tiše i kulturnije od ove u dnevnom.
Pa eto, po meni u R32 seriji od Fujitsu klima isprsit se za advanced inverter.
Imao sam u prošlom stanu jednu R410 ASYG12LLCE, i dvije R410 ASYG09LLCE u dva apartmana, ulazne modele Fujitsu, i po meni puno su ljepše radile od R32.
Bolje su modulirale, i bile su tiše.
Ovo sve se odnosi na unutarnje jedinice, s vanjskim jedinicama nemam nekih izraženih problema.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote