Citiraj:
Autor tomislav10
A to je to, kad odbijem cam modul za drugi tv prijemnik i dodam filmski paket ispadne kao i tebi - 249kn. Jesu ti nudili kakav bon ili tablet s popustom ili tako nešto?
|
Ne, imali su bonove ali naravno samo za nove korisnike.
Citiraj:
Autor Marko :)
Što god mi ponudili, meni se ne isplati jer ne mogu dati ponudu nižu od konkurencije. Isti to, samo s više kanala, besplatnom videotekom i sa svim kanalima 7 dana u nazad 224 kn/mj. u Telemachu. Još dobiješ EON na više uređaja (1x EON Smart Box, 1x Smart TV, 5x mobitela/tableta/računala), te TIDAL besplatno.
Vjerojatno bi ta cijena mogla ići još niže. Uglavnom, jedina prednost A1 je neograničen telefon (naspram 1500 minuta prema drugim mrežama, neograničeno prema United Grupi i Telemachu, ali može se uzet 1500 min prema pokretnim mrežama za 10 kn ako se ne varam) i Arena u ponudi—ništa više.
|
A gledaj, meni su doslovno jedini izbor jer nitko drugi nema optiku ovdje tako da automatski otpadaju jer ADSL i VDSL nemislim ikada više koristiti.
Ma telefon mi je nebitan potpuno, to je čisto iz navike jer ga realno minimalno koristim.
Iskreno, kakve su ponude nudili već sam mislio i pristati na više od 274kn koliko sam plaćao ali pod uvjetom za 1GB optku no bio sam uporan i zadovoljan sam za 249kn