View Single Post
Staro 21.03.2022., 23:55   #38
lux3320
Premium
Moj komp

lux3320's Avatar

Datum registracije: Sep 2014
Pozdrav Ze i ostala ekipa,

zanima me kako si riješio svoj problem? Da li si platio agenciji njihovo potraživanje ili? i mora li se platiti i operateru i agenciji ili samo agenciji? ili samo operateru?

recimo ja sam danas obaviješten od iste MCGA agencije da sam dužan 517kn.
nisam znao o čemu se radi, ali skužio sam da je vezano za t-com i vraćanje terminalne opreme (routera).
a stvar je da sam usluge otkazao početkom 11. mj. negdje, opremu vratio direkt u t-centar negdje oko 19.12., a račun od t-coma vidim da je od 31.12. (tek sam ga danas vidio, tj. da nisu zvali iz te agencije, ne bi ni znao za taj račun)
znači u tom periodu glupi t-com uopće se nije udostojio javiti da imamo dugovanje prema njima
a najgluplja stvar je što su mi znači ispostavili račun za opremu koju sam vratio.
i danas odem u taj t-centar i kažem im da provjere u sustavu je li oprema vraćena i kažu da nemaju ništa zabilježeno. reko dobro, onda imate original obrazac koji sam potpisao da sam opremu vratio (nisu tražili, nego su rekli kao da nisu dužni čuvati kao papire.. da se to krši s obradom podataka korisnika)
znači seru da je to strašno
a i problem je što sam ja imao kopiju obrazca da sam vratio opremu, ali sam je nakon nekog vremena bacio jer reko sve je ok, opremu sam vratio i znam da oni to imaju u sustavu negdje + moraju imati i papirnato (ali izgleda da nemaju)

uglavnom, da vratimo na temu.. da li sam dužan platiti agenciji?
frend mi kaže da je agencija otkupila dug od t-coma i da se to smatra plaćenim, te su oni time preuzeli moj dug i ja ga više nisam dužan platiti t-comu

a vezano za t-com i vraćenom opremom.. pisao sam im prigovor i spomenuo sam im i tu agenciju u mailu..

molim za pomoć
lux3320 je offline   Reply With Quote