View Single Post
Staro 21.03.2022., 14:05   #238
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor HCS Pregled postova
Super su se zamijesale karte, odlicno za fight. Ferkana mi je zaista drago vidjeti na vrhu, predugo je proslo. Odlican paket imaju, samo da nastave razvoj i ne sjebu sa klasicnim talijanskim previdima, biti ce to super.
Mcl jbt, tuga zaista, nadam se da ce se podici ali ne izgleda dobro.
RBR, what goes around comes around. Moram priznati da je bilo divno gledati zadnja tri kruga utrke. Nadam se da ce nastaviti tako da se zapapri sezona, jer zasada izgleda kao design fail. Van toga, izgleda dosta brz bolid, daleko ispred Merca trenutno.
Merc, kako je izgledalo, puna saka brade na kraju. Na plocu natrag i vidjeti gdje je zajeb, Merc motori su katastrofalni bili.
Sve skupa, idealno bi bilo imati fight Ferkana i Merca, povremeno da RB zasmeta.
Nove regule zasada, vrlo malo efekta sto se tice pretjecanja. Mozda bi i bilo nesto od toga, da se ne mora toliko paziti na stanje guma. No rano je za suditi. Spori zavoji, su zaista spori
otišla im pumpa goriva na oba bolida(to je univerzlani dio koji je identican na svim bolidima), mcl i jos neki timovi su ih promjenili nakon treninga/kvala....u rb-u nisu uocili potencijelane probleme na pumpama pa ih nisu ni mijenjali(a sad se ispostavilo da su ipak trebali), tak da dio odgovornosti snosi i RB iako ne sav. kad sam gledao utrku vec sam bio pomislio(buduci se gasly zapalio) da su englezi uspjeli u par mjeseci sjebat sav trud japanaca.

Inace ferkani izgledaju za sada jako dobro, merc ce se sigurno popraviti u iducih 5/6 utrka pa cemo imati troboj.

Od ovih sa dna poredka - dosta se ocekuje od williamsa, samo je radikalan koncept pa ce trebati vise vremena da okljucaju performanse(navodno imaju dobar potencijal u tom bolidu....bar tako kazu)