Jesam, model je UE55JU7002TXXH
Pa gore si napisao da oledi odlaze za 2-3 godine, nekuzim sta sam ja krivo shvatio, qoutao? Ti si "konstatirao", koja je razlika izmedju reko sam i konstatirao? Naravno da nece svi crknut ali i ti koji crknu ne znaci da je to vecina i da treba plasit ljude s takvim izjavama...Sva tehnika se kvari tu nema dileme ali da to znaci da to sve nevalja i da ce trajati svega 2-3 godine je druga krajnost...
Mozda ja imam srece ali trenutno imam sammy iz 2015 i dva LGa modeli 2017 i 2018 (koji zacudo jos i upgradeove dobijaju par puta godisnje dok je samsung bio upgradean prve dvije godine i dalje nista) i nijedan nema problem sa ledicama, panelima niti bilo sta drugo, jednostavno rade i to svaki dan po xy sati godinama...
Ja nista ne tvrdim (moze sutra crknut) ali bacati takve tvrdnje olako i plasit ljude po forumu da ce to sve crknut za 2-3 godine jer eto nekom je crklo je suludo. Ja znam da ce moj oled "trajat" bar dokle je garancije

. Znaci 5 god sam miran a onda ga zamjenim vecim i super...
Ljudi se danas previse povode za forumima/YouTube videima kvarova i kukanjima online. Da, toga ima, ali onih 99% kojima sve radi se ne javljaju i otud (po meni) kriva percepcija da se to kvari na dnevnoj bazi......