View Single Post
Staro 21.03.2022., 12:42   #17428
gogoklepci
Premium

Datum registracije: Sep 2019
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Jesam, model je UE55JU7002TXXH

Pa gore si napisao da oledi odlaze za 2-3 godine, nekuzim sta sam ja krivo shvatio, qoutao? Ti si "konstatirao", koja je razlika izmedju reko sam i konstatirao? Naravno da nece svi crknut ali i ti koji crknu ne znaci da je to vecina i da treba plasit ljude s takvim izjavama...Sva tehnika se kvari tu nema dileme ali da to znaci da to sve nevalja i da ce trajati svega 2-3 godine je druga krajnost...

Mozda ja imam srece ali trenutno imam sammy iz 2015 i dva LGa modeli 2017 i 2018 (koji zacudo jos i upgradeove dobijaju par puta godisnje dok je samsung bio upgradean prve dvije godine i dalje nista) i nijedan nema problem sa ledicama, panelima niti bilo sta drugo, jednostavno rade i to svaki dan po xy sati godinama...

Ja nista ne tvrdim (moze sutra crknut) ali bacati takve tvrdnje olako i plasit ljude po forumu da ce to sve crknut za 2-3 godine jer eto nekom je crklo je suludo. Ja znam da ce moj oled "trajat" bar dokle je garancije . Znaci 5 god sam miran a onda ga zamjenim vecim i super...

Ljudi se danas previse povode za forumima/YouTube videima kvarova i kukanjima online. Da, toga ima, ali onih 99% kojima sve radi se ne javljaju i otud (po meni) kriva percepcija da se to kvari na dnevnoj bazi......
Moj samsung 48H6400 je LED LCD 3D iz 2014 tvoj model JU je 2015....
gogoklepci je offline   Reply With Quote