View Single Post
Staro 21.03.2022., 08:50   #17427
jucca
Premium
Moj komp

jucca's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor tomo19 Pregled postova
Polako čovječe, nemoj dizati tenzije, nitko nije naveo ono što si ti napisao.

Gore spomenuta plazma meni ima prirodniju sliku od velike većine današnjih led tv-a, pokretna slika je isto bolja od većine današnjih led tv-a.

Napredak je 4K rezolucija koju ja ionako ne bi iskoristio jer gledam iskon u HD rezi, a da povećam pretplatu za 25kn imao bi FHD koju taj tv ima, ako i pogledam neki film on je opet FHD i neću mjenjati tv radi toga, tu zaista nema mjesta za taj tvoj EI Niš.

Jedino gdje se jasno osjeti nova tehnologija, ako ne iskorištavaš 4K, je potrošnja struje, moja plazma troši u prosjeku okruglo 200W, tv je bio spojen na mjerač potrošnje mjesec dana i prosjek mi je ispao zaokruženo na cijele brojeve 200w (slučajno okruglo).

Edit: da se ispravim, naravno da sam mislio na potrošnju od 200Wh, odnosno prosjeg 200w po satu, nemam baš neko preveliko znanje o struji ali vjerujem da ste skužili šta sam mislio

705 ima HDMI 4K UHD 3840 x 2160 pri 60 Hz, dok 706 pri 120Hz, možda nekome nebitno, ali trenutno je 706 jeftiniji pa čemu razmišljati o 705.

Šta je AI i ne znam
Oba vrte 120Hz.
Ali 706 ima 2.1 ulaz. U pravu si. To sam zaboravio.
AI = (Artificial intelligence). Procesor slike je isti u oba, no 706 ima dodatnu, "bolju" obradu slike.
No kako si rekao, nema smisla u,imat 705 ako je cijena ista.

Sent from my SM-G986B using Tapatalk
jucca je offline   Reply With Quote