View Single Post
Staro 20.03.2022., 23:08   #225
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor kiki86 Pregled postova
zašto bi bio, stigao je 3. u drugorazrednom bolidu
Smrdiš mi na Gabreta, ali dugo si ovdje koliko vidim

Posralo ga, realno se bori s Haasom za poziciju, i drago mi je da je tako. Russell je danas pokazao više.

Citiraj:
Još je rano, ček da crashtapen skuži da se nemože pošteno borit sa ferrarijem pa će počet ko prošle sezone uletat di mu nije mjesto, već više puta viđeno...
Da pogodim, Ayrton Senna ti je najbolji vozač svih vremena, ali ne podnosiš agresivnu vožnju i Verstappena.

Citiraj:
prilično blago si rezonirao ono njegovo plakanje prema pitwallu, kme kme već 2 puta ste me "krivo" uputili, više vas nikad neću slušat
Na skyu su izračunali i trebao je 2 sekunde brže odvozit da bi stigao leca nakon drugog izlaza, realno nema šta
Da se mene pita, bilo kakvo kritiziranje onih koji donose strategiju i općenito timskim odluka bi se kažnjavalo s pola ili više plaće.
Na vozaču je da vozi i sluša ekipu. Na ekipi je da prihvati input sa staze i prema tome donosi odluke. Vrijeđanje i kenjanje po timu je neprihvatljivo. Šuti i vozi ako te nitko ništa nije pitao.

Citiraj:
jer si naporan sa pretjeranim anti hamilton hejtom, pa volim vratit malo ponekad
Mileni, ja nisam Hamiltonov hejter, ja ga volim kao vozača, ali kao osoba je govno, a kad si veće govno od čovjeka nego vozač, onda mi jako padaš u očima.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote