View Single Post
Staro 20.03.2022., 22:19   #224
kiki86
Tehničar
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Evo nam jednog butthurtanog Hamilton navijača...
zašto bi bio, stigao je 3. u drugorazrednom bolidu

Citiraj:
Dosta mi je bilo vidjeti borbu Maxa i Charlesa gdje je sve odvoženo gospodski.
Hamilton nije imao borbu gdje nije kmečao o agresivnosti i o tome da ga svi i stalno guraju s putanje, a svi znamo kakve je stvari izvodio kroz sezonu.
Još je rano, ček da crashtapen skuži da se nemože pošteno borit sa ferrarijem pa će počet ko prošle sezone uletat di mu nije mjesto, već više puta viđeno...

Citiraj:

Čovjek je popizdio prvo jer su mu u timu rekli da lagano vozi prvi krug s novim gumama kad je uredno mogao napraviti undercut da je nastavio voziti po svom i drugo jer je skužio da ima kvar.
prilično blago si rezonirao ono njegovo plakanje prema pitwallu, kme kme već 2 puta ste me "krivo" uputili, više vas nikad neću slušat
Na skyu su izračunali i trebao je 2 sekunde brže odvozit da bi stigao leca nakon drugog izlaza, realno nema šta

Citiraj:
Ako je jadno slušati frustraciju zbog realnog stanja stvari u usporedbi s cijelom sezonom slušanja "my tyres are shot" i ostalog sandbagganja, okej, nastavi uživati u Verstappenovom kmečanju
dont mind if i do

Citiraj:
Ne znam što si se na mene nakačio, ne volim ni jednog ni drugog, ali mi je Hamilton definitivno najmanje drag na kompletnom gridu, zbog razloga ranije navedenih.
jer si naporan sa pretjeranim anti hamilton hejtom, pa volim vratit malo ponekad
kiki86 je offline   Reply With Quote