Citiraj:
Autor 1v@n
Evo nam jednog butthurtanog Hamilton navijača...
|
zašto bi bio, stigao je 3. u drugorazrednom bolidu
Citiraj:
Autor 1v@n
Dosta mi je bilo vidjeti borbu Maxa i Charlesa gdje je sve odvoženo gospodski.
Hamilton nije imao borbu gdje nije kmečao o agresivnosti i o tome da ga svi i stalno guraju s putanje, a svi znamo kakve je stvari izvodio kroz sezonu.
|
Još je rano, ček da crashtapen skuži da se nemože pošteno borit sa ferrarijem pa će počet ko prošle sezone uletat di mu nije mjesto, već više puta viđeno...
Citiraj:
Autor 1v@n
Čovjek je popizdio prvo jer su mu u timu rekli da lagano vozi prvi krug s novim gumama kad je uredno mogao napraviti undercut da je nastavio voziti po svom i drugo jer je skužio da ima kvar.
|
prilično blago si rezonirao ono njegovo plakanje prema pitwallu, kme kme već 2 puta ste me "krivo" uputili, više vas nikad neću slušat

Na skyu su izračunali i trebao je 2 sekunde brže odvozit da bi stigao leca nakon drugog izlaza, realno nema šta
Citiraj:
Autor 1v@n
Ako je jadno slušati frustraciju zbog realnog stanja stvari u usporedbi s cijelom sezonom slušanja "my tyres are shot" i ostalog sandbagganja, okej, nastavi uživati u Verstappenovom kmečanju 
|
dont mind if i do
Citiraj:
Autor 1v@n
Ne znam što si se na mene nakačio, ne volim ni jednog ni drugog, ali mi je Hamilton definitivno najmanje drag na kompletnom gridu, zbog razloga ranije navedenih.
|
jer si naporan sa pretjeranim anti hamilton hejtom, pa volim vratit malo ponekad