View Single Post
Staro 20.03.2022., 22:05   #17422
tomo19
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor iggi Pregled postova
Ako je Samsung star 8 godina, jesi siguran da su ledice unutra?

A što se tiče OLED-a gdje gdje si pročitao da ja tvrdim da će ekran otići za 2-3 godine, ja sam konstatirao da ljudima već nakon 2-3 godine odlaze ekrani tako da očekivati 10 godina je ponavljam optimistično.

A da ja tebe pitam ti tvrdiš da će tvoj OLED trajati barem 10 godina?

Na ove druge postove neću uopće odgovarati, plazme od 10 godina i LCD-i od 13 ako mislite da je to nova tehnologija nemam riječi...
Imam jedan EI Niš iz 80-tih i i još radi i kaj sad?
Polako čovječe, nemoj dizati tenzije, nitko nije naveo ono što si ti napisao.
Gore spomenuta plazma meni ima prirodniju sliku od velike većine današnjih led tv-a, pokretna slika je isto bolja od većine današnjih led tv-a.

Napredak je 4K rezolucija koju ja ionako ne bi iskoristio jer gledam iskon u HD rezi, a da povećam pretplatu za 25kn imao bi FHD koju taj tv ima, ako i pogledam neki film on je opet FHD i neću mjenjati tv radi toga, tu zaista nema mjesta za taj tvoj EI Niš.

Jedino gdje se jasno osjeti nova tehnologija, ako ne iskorištavaš 4K, je potrošnja struje, moja plazma troši u prosjeku okruglo 200W, tv je bio spojen na mjerač potrošnje mjesec dana i prosjek mi je ispao zaokruženo na cijele brojeve 200w (slučajno okruglo).

Edit: da se ispravim, naravno da sam mislio na potrošnju od 200Wh, odnosno prosjeg 200w po satu, nemam baš neko preveliko znanje o struji ali vjerujem da ste skužili šta sam mislio

Citiraj:
Autor jucca Pregled postova
Jedina razlika, koliko sam imao prilike vidjeti na AV forumu je izmedju 705 i 706 modela je da 706 ima AI, dok 705 nema.
705 ima HDMI 4K UHD 3840 x 2160 pri 60 Hz, dok 706 pri 120Hz, možda nekome nebitno, ali trenutno je 706 jeftiniji pa čemu razmišljati o 705.
Šta je AI i ne znam

Zadnje izmijenjeno od: tomo19. 20.03.2022. u 22:43. Razlog: Dopuna
tomo19 je offline   Reply With Quote