Citiraj:
Autor xlr
Volio bih cuti dojmove nakon sto ga malo testiras, tnx 
|
Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1
Arctic X1-3D
monitor je namontiran i u upotrebi zadnjih par dana.. što se tiče same Iiyame, oduševljen sam.. nijedan mrtvi piksel, kutovi gledanja odlični.. spojen je preko mini DP, odmah je bio naštiman na 144hz.. imao sam problema sa scalingom aplikacija koje koristim, ali to je do njih, softverski to treba riješiti - malo se kolju Quadro P620 i intel igpu 630 tj problem je u igpu podršci za multiple monitor setup
e sad, monitor je odličan ali nosač X1-3D je li-la.. testirali su ga svi s manjim dijagonalama i vjerujem da tu drži kako spada, ali s ovom mrcinom se ne može nositi.. monitor je stavljen vertikalno, i s obzirom na težinu i dijagonalu ne može opet stajati okomito nego ga baca unazad premda je onaj prihvat gdje se steže skroz zategnut.. moram staviti neku daščicu iza donjeg dijela da ga drži pravo pod 90 stupnjeva.. i još jedna zamjerka za stalak, prišarafi se s četiri jadna šarafića s većom glavom, nadam se da glave na šarafima neće popustit i da mi monitor odvali od stol.. imam dva SBOX LCD-352/2V dodatna nosača, puno su bolje izvedeni..