View Single Post
Staro 19.03.2022., 18:07   #189
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Zanimljivo ce biti na startu ali nekako mislim da Ferrari nece moci parirati RBu u race paceu.

Meni se cini da Mercedes motoru opcenito nepasu spori zavoji tj. kao da razvija okrenti moment drugacije i tu ga muce spori zavoji (plus McLaren ima problem sa kocnicam koje jos nisu rjesili) jer 6 Merc motora (3 ekipe - Aston, McLaren, Williams) su na dnu.
Da je samo do sasije/aerodinamike onda bi bilo vise razlike jer Aston, McLaren i Williams imaju jako razlicitu sasiju ali isti motor.

Bottas sigurno uziva sto je ispred Russela (koji je napraviogresku u prvom sektoru pa je izgubio 7-8 desetingi).

Gledao sam interview sa Magnussenom i covjek uziva skoro ko "proposing" (morsko prase) .....

BTW F1Pro sa sideloadanom aplikacijom sa Githuba je uzivancija na TVu gledat (mozes gledati iz pozicije bilo kojeg vozaca, dvije verzije komentatora, 6 jezika (ili bez komentara), pozicije na stazi, vremena po se ktorima.... Kvaliteta slike (za samo 1920*1080) je jako dobra (pustjau 6Mbit stream) i sve to sa dlajinskim od TVa bez streamanj/castanja i spajanja laptopa/tableta....
Doduse na tabletu si otvorim vremena po sektorima ali ovo bi bilo idelano gledati sa 3 TVa (lijevo sektori, sredina utrka i desno pozicije na stazu/povremeno driver cam )