Meni su se Win98SE pokazali kao najbolji... koristio sam ih na starom Celeru 500. I WinXP je OK, ali je 98SE s mojeg gledista bolji jer ima puno razumnije hardverske zahtjeve. Niti s jednim od njih nisam imao neke probleme sa stabilnoscu i BSOD-ovima... a mozda sam samo imao srece u ovih 10-ak godina
Ono sto meni ide na zivce danas je da OS pojede 80% resursa cim se pokrene. Koja je to notorna glupost...
Sta se tice mojih iskustava sa WinNT ( u mojem slucaju NT4.0) - dobar OS, samo nikako nije USER friendly za obicnog Štefa. No dobro, to mu nije bila ni namjena
Svejedno, ostajem pri zakljucku da su Win98SE najbolji "All Round" Windowsi.
P.S. Netko je spomenuo da ce WinXP postat tek pravi sa SP3... a meni je to sve apsurdno. M$ napokon malo popravi kod od starog OS-a..i onda izbace potpuno novu werziju OS-a sa hrpetinom novih bugova, a za stari OS ukinu podrsku kroz par godina... how stupid is that?.. jedini zakljucak je da M$ uopce ne zanima kvaliteta njihovih OS-ova nego samo prodaja..i onda kad se trziste prezasiti piratskim kopijama starog OS-a (i time minimizira dobit za M$ od prodaje legalnih kopija) ... oni "izmisle" novi!
Kapitalisticka gamad!