View Single Post
Staro 18.03.2022., 12:38   #5917
medo
#erase startup-config
Moj komp
 
medo's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,003
Citiraj:
Autor kreatinko Pregled postova
Dobio sam i cijenu za original Lenovo 6cell bateriju... 940kn + PDV :/ prije par godina je bila oko 450-460kn sa PDV-om
Prije dvije godine sam uzeo originalnu bateriju za svog glavnog ThinkPada za nedajbože jer je krenula korona i problemi sa nabavom. Tada sam si bio malo glup što kupujem bateriju, a ova u laptopu mi je još dobra. Dobro da jesam


Naletio sam na zanimljiv tekst:

https://www.tomshardware.com/news/le...ues,37510.html


Iz svojih iskustava mogu potvrditi dosta toga što je autor teksta napisao. Prošlo mi je puno službenih ThinkPada kroz ruke posljednjih 5-6 godina (200+ kom) iz T, L, E i X/X1 serija. Privatno sam vlasnik četiri ThinkPada.

Svaki dan sam imao pod prstima nekoliko različitih modela i kuži se razlika u tipkovnicama i touchpadima na istim modelima istih specki isti product code. Također se kuži razlika u ekranima pogotovo kada staviš 5-6 komada istih na stol i instaliraš ih istovremeno.

U početku sam mislio da mi se to čini ili da mi svjetlo upada pod drugim kutem ali nije. Jednom sam naručio nekoliko X1 Carbona sa i5-8xxx CPU-ovima da bi mjesec dana kasnije naručio isti model za još jednog kolegu. Ovaj posljednji je imao svjetliji ekran i na očigled življe boje od onih prije. Svima nam je upalo u oči. Uz to je imao bolju tipkovnicu koja se nije naslanjala na ekran kao na onima prije. Tipkovnica na onima prije uopće nije bila loša, ali na novome je bio gušt tipkati. Prsti su letjeli preko tipki. Nismo mogli vjerovati.
__________________
"It's not a bug, it's a feature!"
1N6pJsvusP7afu23qs1uBscK16wfcG7C8m
medo je offline   Reply With Quote