Citiraj:
Autor S@ša
Jesi probao ProSimel kontaktirati? Oni fakat imaju svega 
Ne obaziri se kaj su veleprodaja samo im se javi
|
Simmel su veterani GSM-a, jedni od prvih, pa me je tvoj naziv firme malo zbunio. Pitah zenu s kojom sam razgovarao, kakve veze imaju sa Simelom?
Veli likvidacija Simela, te otvaranje ostanak ProSimela. Rekla je da ce provjeriti dva dobavljaca pa javiti. U svakom slucaju, hvala na informaciji, svakako vrijedi probati, nadam se da nesto bude.
Danas mi jos jedan Hong Kong javlja, koji pise da ima deset komada, da je zapravo bez dijelova, da nije azurirao. Azuriranje je cesta boljka, previse poveznica, nikad ih ne obnove i stoje kao lazna nada.
Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Tražim ja ta kučišta već godinama. Sve je šrot. Da vidiš refurbished stare mobove, užas.
|
Trazis bas za komunikatore ili opcenito Nokia? Da, plastika "dise" na spojevima je previse mekana. Kod sarki, se pomice maska, jer zatvaranje je kriminalno, uopce ne lezi, moras ga adresirati adhezijom, inace radi takvu tenziju na sarku, da je samo pitanje kad ce puknuti. Sve je mlohavo, tocke spajanja se cine identicne originalu, ali nikad ne love, ili kad jednom ulove, prvo otvaranje - pucaju
...