View Single Post
Staro 17.03.2022., 17:40   #2752
okarm
Premium

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor kFlo Pregled postova
Pozdrav, zanima me ako se netko razumije u kosilice, koja kosilica je nekakvi best buy recimo do 3000 kuna. Trebam kosilicu koja ce kositi neka 4000 metra kvadratnih travnate povrsine na brdovitom podrucju.

Ja sam razmisljao o ovako necemu:
https://www.ekupi.hr/hr/Dom%2C-vrt-i.../p/EK000231601

Dal je ovo ok kosilica ili ima nesto drugo da je bolje u tom cjenovnom rangu do 3000 kuna recimo? I dal je bolje kupiti kosilicu u nekoj lokalnoj trgovini ili je u redu i naruciti online?
jel kosis travnjak pa ces kositi svakih 7-10 dana, ili kosis livadu pa ces pustit travu da raste i kosit svakih 3 tjedna?
ugl. nema bas dobrih vijesti za tebe. treba ti kosilica ciji motor ima uljnu pumpu jer ce ti na ovim klasicnim motor vrlo brzo krepat zbog neravnog terena. tak da tu biggs motore zaboravi, najjeftinije kod nas sto se moze nabaviti je mtd s kawasaki 180 motorom, u sezoni na akciji se kretala oko 3500-3700. to je jako dobra kosilica, al 4000m² je jako puno i ak ce se kositi redovito to ce biti na granici overkilla za tu kosilicu. jedino ako mislis podijelit kosnju na vise dana, al tak ce ti zivot proc koseci travu.
okarm je offline   Reply With Quote