Citiraj:
Autor Ziiky
Šta Misuse? Na koji način si ih zloupotrebljavao?
I da jesi, otkud oni znaju šta si ti radio sa zvučnicima?
Šta si im napisao toočno? Nemoj to tek tako pustiti ...
|
Pa napisao sam im kako je kolega rekao, da sam prezadovoljan zvučnicima, da su me dosada služili jako dobro i da odlično zvuče. Međutim tijekom slušanja neki dan dogodilo se to što se dogodilo i ne znam kako je to moguće. Da nek provjere kvalitetu izrade tih drivera. Napisao sam da su još pod garancijom i dao im serijske brojeve. Uz to sam još napisao reciver koji je korišten u kombinaciji sa zvučnicima, detalje koliko glasno i sl. nisam spominjao.
To je mail šta sam poslao direktno KEF-u i odgovorili su mi kako sam napisao gore, tj. da se obratim lokalnom distributeru Sigma Konceptu.
Sigmu sam nazvao i rekli su mi da im pošaljem zvučnike da će ih oni testirati, poslao sam ih, na kraju ih nisu ni testirali nego prosljedili slike mailom KEF-u. KEF je samo kratko odgovorio miuse i tjt. Iz sigme su također rekli da ću takav odg dobiti od ekipe iz KEF (odnosno te neke šefice njihove). Mislim ne želim pustiti to, ali šta da im napišem nemam baš neke ideje, jer ne mogu znati koliko su bili pojačani i ostale detalje tako kako si rekao.