Hvala ti.
Realiziran MAX3 na Optici za 249 kn + HBO Premium 5kn + MAX Arena 5kn = 259 kn sa PDV mjesečno. Ugovor je na 24 mj. Dobije se još za 0 kn HBO MAX

Nisam detaljno proučava, ali mislim da ide istodobno na 3 uređaja (Smart TV, tablet/Mob, PC,...)
Mislim da je ovo iz prethodnog posta dovoljno ako netko želi realizirat isto (slično), ako treba detaljnije napisat, napisat ću...
DOPUNA:
Na lokaciji;
https://www.hrvatskitelekom.hr/pravne-napomene/cjenici ima .pdf naziva
Cjenik posebnih i proteklih ponuda (trenutni
link)
Tu ima svakakvih kombinacija, ovisno o tome što tražite (CTRL + F je search). Ova moja kombinacija konkretno se nalazi na stranici 3, paragraf 1;
Citiraj:
Od 01.11.2019. dostupna je ponuda „Ponuda za MAX2 i MAX3 paket za korisnike kao drugi paket“
...
...
MAX3 paket od 199,20 kn bez PDV-a odnosno 249,00 kn s PDV-om na optičkoj
infrastrukturi. Korisnici imaju pravo istodobno koristiti do maksimalno dvije ponude iz ove ponude. Ova ponuda nije dostupna uz Magenta 1 ponudu.
|
i na stranici 8, ispod Deezera;
Citiraj:
Trajna ponuda za privatne i poslovne korisnike za dodatne programske tv pakete uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca od 14.4.2017. Iznos mjesečne
naknade iznosi: MAX Arena 5kn (4kn bez PDV-a), MAX Sport plus 15kn (12kn bez PDV-a), Prošireni paket 5kn (4kn bez PDV-a), HBO Premium 5kn
(4kn bez PDV-a) i Pickbox NOW od 4kn (3,20 kn bez PDV-a).
|
Navedete tako kako sam naveo poviše, javite im se na Facebook (ili negdje drugdje u pisaniom obliku radije nego telefonski) da u slučaju problema imate dokaz što ste tražili i to je to. Neće pravit problema jer nemaju razloga pravit, tražite ono na što imate pravo i to je to.