View Single Post
Staro 16.03.2022., 00:54   #10240
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor krimos Pregled postova
Ja sam prešao na s21 FE. Po meni odličan uređaj i piknuo sam ga za 3900 jer je slučajno bio otpakiran. Baterija je odlična i nije ogroman (da ne okinem pubg izdrži više od dana). Nema zadnji krik mode od čipa ali da mi gura 2 kartice 4 mail-a i xy duplih aplikacija nema beda.

Ima Snapdragon 888, (pre)više nego dovoljno. Na S22U je više nego očito da je dostignut plafon CPU/GPU performansi koje možeš ugurati u stvar od 200 grama i sad izvode pizdarije umjesto da misle na bateriju i performanse pod dugotrajnim opterećenjem. Na S22U CPU performanse padaju na 70% a GPU na 60% nakon 10ak minuta opterećenja, totalna budalaština. Glavno da bude prvi na benchu dok je hladan da izgleda dobro na review-u.
Onda pogledaš što su izvodili sa GOS-om pa ti bude jasno da kupiš snapdragon 8g1 a realno dobiješ snapdragon 865 i nitko ništa nije skužio osim geekbench developera. No ne sumnjam da će nova generacija imat još toplije čipove koji će throttlati na 50% snage nakon 10 sekundi korištenja

Nego pitanje za S22U vlasnike. Kod noćnih slika, da li je apsolutno potrebno koristiti night mode gdje okidanje traje 2-3 sekunde ili je dovoljno koristiti normalni mode pa automatika odradi svoje (recimo kao kod Huawei-a P30/P40 gdje uglavnom nema smisla uključivati night mode)
Exy je offline   Reply With Quote