Citiraj:
Autor tiki66
Driver sam preskočio ali zato Driver 2 se stalno igrao - i to bez prelaska misija nego samo take a ride i vozikaj se po gradu. Bio sam klinac pa misije nisam kužio i bile su dosta teške. Ali zato je fetiš bio voziti se po gradu i pravilno se parkirati 
|
Driver 2 sam i ja rokao tad, štosno je bilo se vozikat i izlazit iz auta, tražit neke secrete tipa aute na čudnim mjestima, al uglavnom da to bude-to falilo je ono što je tek gta3 donio - pucanje i ostala interakcija. Veličine gradova su povećane, plus zavoji, no zato je kvaliteta grafike actually smanjena, da bi to
sivonja probavio nekako, a i pop-up je bio izražen još i više.
Ostale slične open world igre s ps1 su bile npr. World Scariest Police Chases te Urban Chaos, u drugoj je bio naglasak na tabačini, a auti i gradski setting manje, al ih se moglo koristit.
Da su ubacili makar rudimentarno pucanje i šoranje u D2, i gaženje pješaka, pa makar i sa mapama ko jedinica il čak i manjim, mogli su preduhitrit gta, i to je mogla bit legendarna igra. No eto, za neke proboje daljnje trebala je tad i tehnologija jača.
Doduše, ima jedna stvar u kojoj je Gta podbacio drastično u odnosu na Driver i nikad to nije nadmašio, a to je naravno, sama vožnja automobila, koja mi je uvijek djelovala neprecizno i nedorečeno, s kamerom koja vrluda i zaokreće okolo, jednostavno baš nezadovoljavajuće, ko da voziš neke igračke - dok si kod Drivera baš imao feeling i moć automobila, te i bolju simulaciju oštećenja.