Ja evo danas instalirao i onda vidio da nisam neko vrijeme ni kopao, eto toliko je isplativo...
ono ne kopas par dana, nije neki problem ionak se radi o kikirikiju, a farma od 300TB. Sad zamisli njihov plan koji je bio da ce ljudi to raditi na diskovima koje vec imaju doma, znaci 1TB diskovima, pa za 200 godina nece dobit ni za jednu picu...
Sad smo u modu da moramo biti veseli i sretni sto developeri jos uvijek rade, neznam kako su povezani s rusima, onak po slikama iz Zooma mislim da nema rusa, pa je to dobra stvar. Druga stvar je da rade, evo kao sto kazes izasla nova verzija, znaci ipak smo jos zivi, a kada opet pocnu oni twitter spam botovi, influenceri pumpat sve i svasta vjerojatno ce i Chia se napumpat...
P.S. kako komentirate da network ne pada nesto drasticno, mislim, vidi se trend lagani da pada, ali nije to ono da padne kao sto recimo cjena pada. Vjerujem da ovi veliki igraci su jos uvijek u tome... Tak da samo farmaj i to je to.
P.S.S. Negdje sam naletio onak kraickom oka da diskovi obicno krepavaju nakon 2 godine, oni generalno koristeni, pa sad evo ide vec druga godina za mjesec dva pa eto vidjet cemo...