Citiraj:
Autor Igorr
Oho, ajde baš mi drago, sa slikom ćeš biti vjerojatno oduševljen a nadam se da će ti i OS sjesti kako treba
Ma strpi se par dana i idi u potragu nakon što testiraš, možda te iznenadi UX na androidu.
Čisto mu daj šansu i na tom polju, lako se razočaraš nakon par dana korištenja pa onda traži alternativu 
|
Tesko, nije problem UI nego tipkanje slova/texta koje je 5x sporije nego sa MagicRemote ili samsungovim Remote One koji ima ziroskop

. Probao sam kod kuma Sony model 2020 i to je miljama daleko od tipkanja sa daljinskim koji ima ziroskop

.
Citiraj:
Autor Igorr
E da :/ slična situacija je sad bila i sa mojim ROTEL RMB-1585, uzeo zadnjeg u Hrvatskoj, cijena nakon toga doslovno 5000kn otišla gore za nove narudžbe... strašno.
A dobro, možda te onda još stignemo uvjeriti da stvoriš prostora za power-amp 
|
De nemoj me vise

, vec sam otisao na 77" umjesto 65" koji sam planiro jer si me "ubio" sa slikama i komentarima kod tebe i jucer sam narucio novi luster (neku fancy Eglo LED stropnu plafoneru) jer stari luster (Philips visilica) ce mi zaklanjati pogleda prema vrhu TVa.... A i nemam vise od 5 zvucnika+sub tako da meni je i 7 kanala dovoljno.
Arghhhhhhhh, ako sve bude po planu ovaj vikend ce biti nekoliko demontaza/montaza ali poznavajuci mene bit ce neki problem sa dostavom/baksuz pa ce se to ipak otegnut u iduci tjedan....