Citiraj:
Autor zupy
Dobio ih nekidan - , ovaj drugi par što sam montirao još ima mesa pa kad odu one montiratću.
|
Vidis, sad si me sjetio, kad odgovaram nize, sjetilo me koliko mi je plitko stoji glava od ventila novih guma. Kapica je 2x ako ne i vise deblja od stare, ali jos plice na kotacu motora, tako da je bas zmijolika za otvaranje. Trebao bi nesto dekorativno uzeti, da dobijem malo vise povrsine uloviti kapice.
Citiraj:
Autor kvaju
Imam g30 max, i na njemu su one 10” gume, no na benzinskoj kada pokušavam da punim preko onog nastavka što dođe uz romobil, ni na jednoj pumpi do sada nisam na onom pištolju mogao da vidim koliko je pritisak.
|
Stavi sliku tog nastavka, jer on ce najbolje objasniti zasto ne mozes. Ako je to sajlica minijatura, kakve Xiaomi, ali i ostali daju uz romobile, onda je mozes baciti na reciklazno, jer se toliko migolji na ventilu, da je gubljenje vremena boriti se s fiksiranjem. U tom slucaju odi u ducan gdje si kupio, ili vidi po modelu, pa si kupi jednostavni
navojni ventil/adapter s kojim u praksi nema problema.
Ima i novija
produzena fora ali sadasnji mi je dobar, pa nisam ni razmisljao.
Citiraj:
Autor njuskalo
Imam već više od 3000km Schwalbe Marathon plus gume i super su. Al to definitivno nisu "udobne" gume, mada to ovisi o dimenziji tj debljini.osim što ih pumpam redovito na 6 bara. Uglavnom kad primijetim da su ispuhane, budu oko 2.5-3 bara pa ih dopunim na 6 i vozi dalje. Nisu baš najlakše gume, al ako nisi profić sumnjam da to ima veze, a kevlar ispod gazne površine valjda utječe na to što se ne buše.
|
Moje su napravile drasticnu razliku, ali bas su projektirane da
upijaju rupe. Preporuka pumpanja kod mene je od 1.2-2.2, trenutno su na 2.0, ali prvo prilikom na pumpi, ispustit cu na 1.2 pa jedan krug, pa dizati do najvise, da vidim kakav je osjecaj i razlika.