View Single Post
Staro 08.03.2022., 22:43   #1352
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Neki dan konacno stavio nove PMT gume. Inace Romobilia je (konacno) kupila nekoliko setova, jer nisam svoje mogao naci medju kutijama od renovacije, pa cu ih staviti u oglasnik, cim ih lociram.

Sto god bi rekao, nije dovoljno da se opise kako te gume leze! Od zracnih 8" na 10" je bila velika razlika u smislu dizanja i spustanja s nogostupa, te prelaska preko prepreka. Ali tubeless radijalke, koje apsorbiraju podlogu, kao da imas amortizere, a ne gume, jednostavno se mora voziti da bi se shvatilo koliko su dobre. Imate jedan Xiaomi s PMT gumama u ducanu, pa probajte. Zbog hidraulicnih kocnica dodanih, bilo je malo podesavanja straznjeg blatobrana, ali sve je ispalo super.

Ako postoji jedna stvar koja dize voznju na drugu razinu, onda su to ove gume. Morate probati! Gume su tako robusne na dodir, kao da su odvaljene iz komada, na zracnim 10-tkama, uvijek osjetis podlogu, s ovima, na vecini neravnina, kao da se vozis po ispeglanoj povrsini.

Citiraj:
Autor zupy Pregled postova
Ja sam par puta uspio moj DIY bike iscjedit do kraja - meni kontroler otkine napajanje jer nisam stavljao BMS i moram reć nije lijep osjećaj, još ako si daleko od kuće
Isao sam tek kilometar u avanturu, znajuci da sam gotov, ali vec sam ga bio izvukao iz auta i rekoh, dok ga ne vratim doma, idem jos taj kilometar s njim obaviti. Da, nije lijep osjecaj kad trza, vjerojatno bi 10% odradio, ali zabunom stavio na S, a tu je jos i skinuta blokada, tako da sam time iscrpio malo kusura sto mu je ostalo.

Citiraj:
Autor zupy Pregled postova
Čitao/gledao sam kako su kod nisana leafa koji je na početku imao mali kapacitet zbog ovog straha da će ostat negdi stalno nadpunjavali baterije i zbog toga ih uništili u dosta kraćem vremenskom periodu - gadan osjećaj kod ovih elektro strojeva.
\

Ima jedan puno gori moment kod EV-a, o kojem su zakonodavci jos uvijek nepismeni, studija nesto vec ima, ali necu plasiti vlasnike, jer ionako smo u vise eksperimenata paralelno.

U svakom slucaju, necu se vise dovesti u situaciju praznjenja, ali barem sam zadovoljio znatizelju

...
Visage je offline   Reply With Quote