Citiraj:
Autor Pupo
Bude to ok  Iz iskustva.
Firme su obavezne imat one tankove koji se znaju vidjeti u prikolicama gradjevinskih kamioncica po gradu, za privat sve je ok 
|
Ok? Benzin je za k nakon već 5, 6 mjeseci u tankovima bez dodatnih aditiva za produljenje trajanja. Dizel izdrži oko godinu dana, al i on tad počinje degradirat. Pogotovo novi dizel koji sad više nema puno sumpora u sebi, više sumpora u starijem dizelu prije je djelovao kao stabilizator.
Inače, anegdotalna priča s vikendice, susjed je prilično škrt i čuvao je skuter neki tamo 4, 5 mjeseci da je stajao. Izvadio ga van, vratio akumulator, al stvar neće radit, ne bi upalio da si Bog. Lik je rastavio skuter na dijelove, ja sam mu prvo odma rekao da vadi taj stari benzin van i nasipa novi, al ne, pa kaj bi benzinu bilo u zatvorenom rezervoaru nakon samo 5 mjeseci. I tak je rastavio cijeli skuter, svijećicu, filtere, ne znam kaj sve ne da ništa nije pomoglo. Sve dok nije stavio novu benzin, skuter je odmah upalio kao iz topa. Malo je reć da sam se izurlao kao životinja da je potrošio dva dana na taj skuter da bi potencijalno ušparao tih 40 kuna benzina u tanku