View Single Post
Staro 06.03.2022., 23:03   #590
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Pentel33 Pregled postova
Pa to danas ima svaki drugi mobitel, uzmi bilo koji model koji ima 30W i imati ćeš 50% u pola sata.
Eto ti taj Realme 8 koji čovjek spominje, ima 50% za manje od pola sata, a nije ni visoka klasa.
My bad tio sam rec 50% u 15 minuta. U pola sata je pun mob. I sad uzmem bilo koji mob, i opet bugovi a izgubio i vrijeme i novac i di sam onda? Cekam Find X5 Lite koji bi trebao biti bolji uredjaj, do onda mobitel koji mene zadovoljava jednostavno ne postoji.

Citiraj:
Autor vacs Pregled postova
HRK 2,867.44 20%OFF | OnePlus 9R 5G 8GB/12GB 128/256GB Snapdragon 870 6.55" 120Hz AMOLED Screen 48MP Rear Camera 65W Warp Charge Smartphone Global Rom
https://a.aliexpress.com/_mPxV524

I svi tvoji problemi nestaju

Btw 9r je za indijsko trziste ali samo obrises dva appa koja su za njih i isti mob ko svaki drugi oneplus za globalno trziste
Ooo razmišljao sam o oneplus-ovima:

OxygenOS 11 on the OnePlus 9 Pro has been a major disappointment. While it's easy to be nostalgic about it because of how much of a breath of fresh air it used to be back in the day and how, in many ways, it is still superior to many of its contemporaries, the truth is that in terms of stability OxygenOS has been on a downward trajectory for a while now.

Using the OnePlus 9 Pro has involved constantly running into one software issue after another. In terms of the sheer number of bugs, it seems as if OxygenOS 11 has no equal in the industry.

Sumnjam da je 9/9R ista bolji, zato nisam ni uzeo Nord 2 koji isto ima bugova koliko oces. Samsung nemogu prožvakat nikako. Jedan od. najvećih favorita mi je bio zenfone 8, bez obzira na sporo punjenje, ali su se na forumu zalili da crkaje, pa sam ga jos istrazio ima dosta problema.

Kao sta sam napisao gore, cekam RealmeUI 3.0, i Oppo find x5 lite, u manjoj šansi nothing phone, ili ako neko se udostoji napraviti pristojan mob sa underscreen selfi kamerom.
OuttaControl je offline   Reply With Quote